RegioBank hoofdsponsor 50e Drentse Fiets4Daagse

DELEN

ASSEN – RegioBank heeft zich officieel als hoofdsponsor aan de Drentse Fiets4Daagse verbonden. De 50e jubileumeditie van Nederlands grootste meerdaagse fietsevenement, dat op dinsdag 7 juli van start gaat, draagt de naam RegioBank Drentse Fiets4Daagse.

“Als fietsliefhebber ben ik trots een bijdrage te kunnen leveren aan dit bijzondere evenement. RegioBank vindt lokale verbondenheid zeer belangrijk. En daar dragen we graag aan bij”, laat Hans van den Bor, directievoorzitter RegioBank weten.

Betrokkenheid

Door zich te verbinden aan de Drentse Fiets4Daagse wil RegioBank haar betrokkenheid bij de leefbaarheid in de regio laten zien. De bank zet zich in voor lokale verbondenheid en draagt actief bij aan de levendigheid binnen de plaatselijke gemeenschap. Bijvoorbeeld door er, samen met zelfstandige adviseurs, voor te zorgen dat iedereen zijn geldzaken in de buurt kan regelen. Maar ook door inspiratiebijeenkomsten voor verenigingen te organiseren. En de inzet van VoordeBuurt.nl, een online platform voor actieve buurtbewoners die hun buurt leefbaar willen houden en maken. De verbinding met de Drentse Fiets4Daagse sluit hier uitstekend bij aan.

De Drentse Fiets4Daagse is een groot, door 600 vrijwilligers gedragen evenement met 15.000 deelnemers uit het hele land, maar ook met een grote regionale betekenis. Daar past de RegioBank prima bij!” – Jan Mastwijk, voorzitter Stichting Drentse Fiets4Daagse

Bijzondere deelnemer

Dit jaar kent het evenement een bijzondere deelnemer. Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander zal op de eerste dag een gedeelte van de route vanuit startplaats Assen meefietsen. Naast Assen kunnen deelnemers nog in zeven andere plaatsen starten.

Foto: Fiets4daagse Drenthe