Restaurant Klein Paramaribo opnieuw in de prijzen

DELEN

ASSEN – Hoewel er al jaren Michelin sterren worden uitgedeeld aan de beste restaurants van Nederland, blijven de bezorgrestaurants die ons land rijk is vooralsnog onbeloond. ‘Just Eat’ vindt het als grootste eten-bezorgsite van de wereld hoog tijd dat ook de restaurants die zich richten op afhaal en bezorging erkenning moeten krijgen voor hun inzet en harde werk. Daarom hebben zij het concept ‘Bezorgtopper’ in het leven geroepen.

IMG_20150310_073045Het concept is gebaseerd op de beoordelingen die de klanten geven op Justeat.nl. Na elke geplaatste bestelling, krijgt de klant de mogelijkheid om het restaurant te beoordelen op de gebieden waar de meeste waarde aan wordt gehecht. Op een schaal van ‘waardeloos’ tot ‘geweldig’ geven klanten hun waardering aan op de punten: Kwaliteit, service en bezorging.

Afgelopen weekend zijn de ‘Bezorgtoppers’ bekend gemaakt en restaurant Klein Paramaribo uit Assen viel wederom in de prijzen met een ‘Just Eat Topper 2015’ certificaat. Het trendy Surinaams restaurant scoort goed in de Nederlandse top 25. In de provincie Drenthe kreeg het de hoogste waardering en landelijk schuift het restaurant met plaats 8 aan in de top 10.

Op 9 januari jongstleden won het restaurant aan de Rolderstraat in Assen ook al een award. Toen ontvingen Aniel Gajadhar en Rishma Janki van Thuisbezorg.nl de award van ‘Best bezorgrestaurant van Assen’.