Resto VanHarte als pop-up restaurant in het kader van NLdoet

Heerlijk driegangendiner met live muziekoptredens

DELEN
ASSEN – Vrijdag 11 maart kunt u heerlijk uiteten voor weinig geld in. Een driegangendiner wordt geserveerd met daarbij een optreden van het duo Emmy en Rian.

Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Pop-up restaurant in het kader van NLdoet

In het kader van NLdoet wordt er een heerlijk driegangendiner geserveerd. Tussen de gangen door kunt u genieten van mooie ballades en meertalige meezingliedjes van het duo Emmy en Rian.

Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Tijdens de maaltijd kan je bijpraten met buurtgenoten. Tegelijkertijd maak je kennis met wijkorganisaties. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, de sociaal raadsvrouw of de huisarts. Zij geven uitleg over hun werk. Ook worden er muziek- en thema-avonden georganiseerd.

Daarnaast biedt Resto VanHarte vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan.

Kom mee-eten bij Resto VanHarte

Iedereen is van harte welkom bij Resto VanHarte in Assen. Het pop-up restaurant in Zuidhaege is vrijdag 11 maart geopend of bezoek een andere dag het Resto in Assen.

Elke donderdag is Resto VanHarte geopend in Peelo, Markehuus, Scharmbarg 35. Op dinsdag is het Resto regelmatig geopend in Pittelo, Amstelstraat 14. Check www.restovanharte.nl voor de openingstijden. Graag van tevoren reserveren via de website of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (10ct/m).


2Divorce Assen


Bowlen in Assen