Resto VanHarte Assen opent pop-up restaurant Bovensmilde

DELEN
ASSEN – Dinsdag 26 januari kunt u heerlijk uit eten voor weinig geld in De Spil aan de Floralaan in Bovensmilde. Voor één avond tovert Resto VanHarte daar de zaal om tot sociaal restaurant waar iedereen van harte welkom is.

Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Resto VanHarte: voor een gezellig avondje uit, gewoon in je eigen buurt

Dit keer opent het pop-up Resto Assen zijn deuren in Bovensmilde. Naast het driegangendiner treedt ook de winnares van de ‘Ab Sligter Award’, Miriam Zuiderveld op. De singer-songwriter wordt begeleid door Pieter Nanuru. Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Tijdens de maaltijd en tussen de gangen door kan je bijpraten met buurtgenoten. Tegelijkertijd maak je kennis met wijkorganisaties. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, de sociaal raadsvrouw of de huisarts. Zij geven uitleg over hun werk. Ook worden er muziek- en thema-avonden georganiseerd. Daarnaast biedt Resto VanHarte vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan.

Kom mee-eten bij Resto VanHarte

Iedereen is van harte welkom bij Resto VanHarte in Assen. Het ‘pop-up Resto’ in Bovensmilde is dinsdag 26 januari geopend of bezoek een andere dag het Resto in Assen. Elke donderdag is Resto VanHarte geopend in Peelo, Markehuus, Scharmbarg 35. Op dinsdag is het Resto regelmatig geopend in Pittelo, Amstelstraat 14. Check www.restovanharte.nl voor de openingstijden.

Graag van tevoren reserveren via de website of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (10ct/m).


2Divorce Assen


Bowlen in Assen