Resto VanHarte Assen zoekt vrijwilligers voor de keukenbrigade

DELEN

Resto VanHarte is met haar twee locaties in Assen, Pittelo en Noorderpark, op zoek naar vrijwilligers die het team willen komen versterken. Onder leiding van een professionele kok zetten de vrijwilligers twee maal per week een vers driegangendiner op tafel en schuiven zelf ook gezellig aan. Resto VanHarte is de levendige ontmoetingsplek voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en organisaties te leren kennen.

Werk dat voldoening schept

Restomanager Liesbeth de Vries: “Als je je nuttig wil maken, als je niet graag alleen eet, als je regelmaat en afleiding zoekt in je leven, als je graag nieuwe mensen ontmoet of als je graag wat voor een ander doet: het zijn allemaal goede redenen om je op te geven als vrijwilliger bij onze keukenbrigade. Iedereen heeft het erg naar zijn zin in ons Restoteam; gezelligheid staat bij ons voorop. En oh ja, je hoeft niet uit de buurt te komen.” Resto VanHarte kan niet draaien zonder de vrijwilligers die zich inzetten voor hun buurt en medemensen. De vrijwilligers helpen met boodschappen doen, het voorbereiden van gerechten, afwassen en opruimen. Maar ook met de organisatie van feestelijke of interessante activiteiten.

Kom langs of geef je op bij Restomanager Liesbeth de Vries, l.devries@restovanharte.nl, tel 06 3169 2720.

Iedereen is van harte welkom bij Resto VanHarte Assen

Resto VanHarte Assen is elke dinsdag geopend in Resto VanHarte Pittelo, Amstelstraat 14. Elke donderdag ben je welkom in Resto VanHarte Noorderpark, praktijkonderwijs Assen, Zwartwatersweg 202. Graag van tevoren reserveren. Dat kan gratis via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30