Resto VanHarte met foodtruck op Summerbreak festival

DELEN

ASSEN – Van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 augustus staat Resto VanHarte Assen met een echte foodtruck op het Summerbreak festival aan de Baggelhuizerplas. Iedereen kan daar uitrusten en een lekker hapje halen en op dinsdag en donderdag wordt een speciaal festivalmenu geserveerd.

Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde en betaalbare maaltijden. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Achtste editie van Summerbreak nu met Reizend Resto

Rond het Reizend Resto  kan je elke dag meedoen aan Oudhollandse Spelen, vliegvissen, schaken of andere activiteiten onder leiding van Team Sport Assen. Voor de jongeren zijn er workshops fruitspiesjes en smoothies maken. Kom gezellig langs om bij te komen van alle inspanningen bij de Reizend Resto-tent (reservering niet nodig). Op dinsdag en donderdag is er een bijzondere Restodag vanaf 16.00 uur met een festivalmenu en muzikale entr’acte. Hiervoor graag wel reserveren via ons eigen reserveringssysteem via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (10 ct/min). Reserveren kan vanaf tien dagen van tevoren.

Kom mee-eten bij Resto VanHarte

Iedereen is van harte welkom bij het Reizend Resto in recreatiegebied Baggelhuizerplas. Of om op een andere dag het Resto in Assen te bezoeken. Elke dinsdag ben je welkom in Resto VanHarte Pittelo, Amstelstraat 14, Assen. Elke donderdag is Resto VanHarte geopend in Peelo, Markehuus, Scharmbarg 35.

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde en betaalbare maaltijd op het menu. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de wijk. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan.