Riders for Health Benelux gaat door

DELEN
ASSEN – Riders for Health UK heeft besloten te stoppen; de laatste twee jaren waren voor hen financieel moeilijk, en ondanks het feit dat er alles aan gedaan is het tij te keren is dit helaas niet gelukt, en is besloten het kantoor in Engeland te sluiten.

Stichting Riders for Health Benelux, gevestigd in Assen, is echter onafhankelijk van Riders for Health UK, en gaat gewoon door met de bekende activiteiten zoals de helmgarderobes onder de hoofdtribune en aan de Stekkenwal op het TT Circuit.

“Wij betreuren het dat Riders for Health UK stopt met bestaan, maar respecteren hun beslissing. In de afgelopen 25 jaar is door hen een stevige basis gelegd voor het garanderen van een goede gezondheidszorg in diverse Afrikaanse landen door gegarandeerd en betrouwbaar onderhoud aan voertuigen. De projecten in Afrika blijven bestaan en zullen hun werk voortzetten om de gezondheidszorg in Liberia, Gambia, Lesotho, Zimbabwe, Nigeria, Kenia and Malawi  te garanderen”, aldus Wander en Anita van der Burg van Riders for Health Benelux.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen