RIES ICT advies Assen wint Challenger Award

DELEN
RIES ICT advies Assen wint Challenger Award

ASSEN – Afgelopen dinsdag werden voor het eerst de OneXS Partnerawards uitgereikt. Zeven partners van OneXS werden bedankt en beloond voor in hun inzet in 2014 tijdens het zeer geslaagde partnerevent in SnowWorld.

Deze spannende, eerste editie hebben Lezer ICT Solutions, Dutchtel B.V., RIES ICT Advies, Loohuis Communicatie & Beveiliging B.V., Mobile Business Communication B.V., ISSYS ICT en Parentix de felbegeerde awards in ontvangst genomen.

Challenger Award ’14 – RIES ICT Advies

RIES ICT Advies heeft als verse OneXS partner een enorm succesvolle start gemaakt. Niet alleen hebben zij in 2014 mooie resultaten behaald, ook hun inzet en enthousiasme viel op. Er gaat bijna geen week voorbij zonder dat we RIES ICT Advies ergens voorbij zien komen. Wij verwachten dan ook gezamenlijk een mooi jaar tegemoet te gaan.

Richard Giezen, RIES ICT Advies – ,,Deze award is een erkenning voor onze expertise en een bekroning op het werk voor onze klanten. Het is een bevestiging van onze OneXS-expertise. Wij hebben al behoorlijk wat ervaring op het gebied van telecommunicatie. Maar het blijft natuurlijk een hele eer dat zo’n gerespecteerde partner als OneXS onze expertise op deze manier bekrachtigt. Het is fijn te weten dat we een partner hebben die met ons meedenkt, ons helpt én beloont.”