Rij mee op 20 juni TT ‘Tour de Fiets’ Assen

DELEN

ASSEN – Op zaterdag 20 juni aanstaande is het zover, dan organiseert Nieuws in Assen de eerste TT ‘Tour de Fiets’. Deze fietstocht over 65 kilometer neemt u mee over twee oude circuits. De route van 1925, van Rolde naar Borger, Schoonloo en terug naar Rolde is gecombineerd met de route die van 1926 tot en met 1954 onder meer over Hooghalen voerde. 

De Bonte Wever (Stadsbroek 17, 9405 BK, Assen) is start- en finish locatie met voldoende gratis parkeerplaatsen. De route is duidelijk aangegeven met gele bordjes van de Tour de TT. De fietsroute wordt linksom gereden.

Er kan gestart worden tussen 10.00 uur en 11.00 uur vanaf De Bonte Wever, u krijgt daar u startbewijs dat tevens dient als stempelkaart. Deelname aan de TT ‘Tour de Fiets’ is mogelijk voor iedere ‘sportieve’ fietser, toerrijder, mountainbiker, wielrenner, groepen en gezinnen, let wel het is een toertocht, geen wedstrijd! De kosten voor deelname bedragen per persoon € 10,- dit is inclusief, routekaart, lunchpakket, verzorging onderweg bij de stempelpost, verfrissing en/of snack na afloop van de rit en uiteraard een blijvende herinnering in de vorm van een TT ‘Tour de Fiets’ medaille.

Voorwaarden TT ‘Tour de Fiets’

* Elke deelnemer doet mee op eigen risico en kan op geen enkele wijze de organisatie aansprakelijk stellen voor eventueel opgelopen schade of letsel.
* Deelnemers dienen zich strikt te houden aan de verkeersreglementen.
* Deelname is uitsluiten per fiets, ook elektrische fietsen zijn welkom.
* Iedere deelnemer draagt zorg voor een eigen fiets en onderhoud.
* De medaille wordt toegekend indien bij de finish de stempelkaart wordt ingeleverd.
* U dient voor 16.30 uur weer op de finish locatie te zijn.
* Restitutie van de deelnemersbijdrage is niet mogelijk.