Rituals opent nieuwe winkel aan het Koopmansplein

DELEN
Rituals opent nieuwe winkel aan het Koopmansplein
ASSEN – Vanochtend zijn de deuren opengegaan van de nieuwe Rituals winkel aan het Koopmansplein in Assen. In 2000 begon Raymond Cloosterman zijn avontuur vanuit een diepgewortelde passie.

“Ik geloof met hart en ziel dat we onze alledaagse routines met een beetje speciale aandacht kunnen transformeren in bijzondere momenten. Die overtuiging dat je met weinig moeite wat extra geluk kunt creëren wilde ik vertalen in een luxe Home en Body Cosmetica merk. Daaruit is Rituals… geboren met een uitgebreide en unieke collectie luxe producten die varieert van lichaams- en gezichtsverzorging, kleding en geurkaarsen tot parfum, make-up en thee.”

Oosterse tradities

De basis van de collecties van Rituals is te vinden in de gebruiken van Oosterse tradities. Deze eeuwenoude kennis, in combinatie met geselecteerde ingrediënten, brengt Rituals samen met innovatieve technologieën. Zo creëer je de authentieke Hammam bij je thuis, breng je Yin en Yang meer in balans met de Tao lijn en ervaar je de kracht van Ayurvedische wijsheid in je thee, je bodyscrub of aromatische olie.

Producten populair

De winkel in Assen straalt rust uit, maar schijn bedriegt. De hele morgen is het al een komen en gaan van bezoekers aan de winkel. “We zouden om half tien vanmorgen open gaan, maar hebben samen besloten dit maar iets eerder te doen. Vanaf het moment dat de deur open stond hebben we al aanloop” aldus Laura Timmer, Shopmanager Rituals Assen. De producten zijn populair en wereldwijd opent Rituals elke week twee winkels. “Wij willen dan ook een ieder uitnodigen om de Rituals beleving te komen ervaren”.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen