Rob de Nijs met ‘Nieuwe Ruimte’ in De Nieuwe Kolk Assen

DELEN

ASSEN – De reeks tijdloze hits van Rob de Nijs is bijna onuitputtelijk met klassiekers als ‘Malle Babbe’, ‘Jan Klaassen de trompetter’, ‘Dag zuster Ursula’, ‘Zet een kaars voor je raam vannacht’, ‘Het werd zomer’ en ‘Banger Hart’. Van de kleine ontroerende (levens)liedjes tot zijn grootse swingende hits.

Rob de Nijs weet jong en oud nog immer te imponeren met zijn bijzonder brede en ‘genreoverschrijdend’ repertoire. Een band of tape optreden met louter hits uit zijn indrukwekkende loopbaan blijft daarmee een onvergetelijke happening met iconische allure.

Rob de Nijs is dynamiek

Rob de Nijs staat al decennia aan de top en kan terugvallen op een enorm repertoire aan prachtsongs. Waar andere artiesten vroeg of laat gaan leunen op het vertrouwde, blijft hij in beweging. Dat hoor je ook op zijn meest recente albums, waarop De Nijs nieuwe wegen verkent. Zijn befaamde theatershows hebben dezelfde dynamiek. Hij zingt vanzelfsprekend nog altijd zijn bekende nummers, maar hij grijpt ook graag terug op mooie albumtracks. Naast het stevigere werk biedt De Nijs meer dan ooit ruimte aan kleine, akoestische arrangementen. En altijd is daar die stem, waarmee hij kan rocken, maar ook een puur gevoel van romantiek kan vertolken.

Rob de Nijs is met zijn theatershow ‘Nieuwe Ruimte’ zaterdag 11 april aanstaande te zien in theater De Nieuwe Kolk Assen. Kaarten voor deze show? Klik hier!