Rooky League Beeball bij The Pioneers in Assen

DELEN

ASSEN – Met de komst van de lente en de zomer in het verschiet staat ook het nieuwe Beeball-seizoen voor de deur. Na het grote succes van afgelopen jaar staan we binnenkort weer op het veld van The Pioneers in Assen.

Vanaf 8 april iedere woensdag van 16.00 uur tot 17.30 uur. En we gaan door tot eind september! Alle kinderen in de leeftijdsgroep 5 tot en met 8 jaar zijn welkom op ons veld aan het Dijkveldpad in Assen.

Beeball bij The Pioneers Assen

Beeball is een paar jaar geleden door de Koninklijke Nederlandse Base- en Softbalbond (KNBSB) geïntroduceerd als variant op honkbal – softbal, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Er zijn twee leeftijdsgroepen: de Rooky league (5-8 jaar) en de Major League (9-12 jaar). Na de ervaringen van afgelopen seizoen kiezen we bij The Pioneers voor Beeball in de Rooky League, dus van 5 t/m 8 jaar. Jeugdspelers vanaf 8 jaar kunnen terecht bij pupillen honkbal.

Wedstrijden en toernooien

Tijdens de trainingen spelen we vooral onderlinge wedstrijdjes. Vanaf 4 kinderen heb je al een team! Regelmatig worden er wedstrijden of toernooien georganiseerd tussen de verschillende verenigingen in onze regio: Knights (Leek), Bedrocks (Emmen), Blue Hawks (Zwolle), White Cats (Sneek), Caps (Hoogeveen), Blue Devils (Meppel), Blokes (Veendam), Caribe (Groningen) en Pioneers (Assen).

Meer informatie over honk- en softbal Assen

Bij Beeball heeft plezier in het spel altijd de hoogste prioriteit. Winnen of verliezen is minder belangrijk!

Meer informatie? Surf naar de website van honk- en softbalvereniging The Pioneers Assen