The Royal Moscow Ballet te zien in De Bonte Wever

DELEN

Assen – Donderdag 22 maart is De Bonte Wever de aangewezen plek voor een avond genieten van ballet op topniveau. Het indrukwekkende The Royal Moscow Ballet is voor het eerst in Nederland te zien en zal in Assen het beroemde Zwanenmeer opvoeren. De voorstelling vindt plaat in de nieuwe zaal van De Bonte Wever en er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Swan Lake
Prachtig romantisch klassiek ballet op de schitterende muziek van P.I. Tsjaikovski op inspirerende wijze uitgevoerd door het indrukwekkende The Royal Moscow Ballet. Dat is wat je kan verwachten van de voorstelling Swan Lake, het Zwanenmeer. De weelderige kostuums en prachtige decors en decoraties nemen je mee naar de danszaal van het paleis tot aan de waterkant van het meer.

Deze voorstelling kenmerkt zich door haar sierlijke choreografie en prachtige arrangementen van Marius Petipa, Lev Ivanov en Anatoly Emelianov. Laatstgenoemde is naast eerste solist van de voorstelling tevens een award-winning choreograaf en geroemd om zijn bijdrage aan de Russische cultuur.

Kaarten
Kaarten voor The Royal Moscow Ballet zijn te bestellen via www.debontewever.nl/events of telefonisch via 0592-303777. Daarnaast zijn kaarten direct af te halen bij de receptie van De Bonte Wever.