RTV Assen weer in de lucht

DELEN
ASSEN – Zondag 3 januari 2016 start RTV Assen weer met de radio-uitzendingen. Vanwege de verhuizing van de Fokkerstraat naar de Zuidhaege waren de uitzendingen van RTV Assen vanaf begin november gestopt. Maar dankzij de inzet van veel vrijwilligers is de zender nu weer in de lucht en in heel Assen te horen.

Afgelopen weken is met man en macht gewerkt om de technische installatie te verhuizen naar de Zuidhaege en operationeel te maken. De verhuizing werd gerealiseerd door de eigen vrijwilligers en drie mannen en een vrachtauto van de Snuffelwinkel aan de Fokkerstraat. De techneuten van RTV Assen hebben er voor gezorgd, dat zondag 3 januari 2016 de uitzendingen weer te beluisteren zijn.

RTV Assen ‘Nieuw jaar, nieuw geluid’

Op 3 januari wordt de vanouds bekende zondagsprogrammering weer opgepakt. Om 09.00 uur Ochtendgloren met daarin de kerkdienst en om 12.00 uur het Kerkjournaal. ’s Middags om 14.00 uur Asserlei Sport.

Asser Veteranen Cup

Zondag 3 januari, zal in de sportuitzending van RTV Assen vanaf 14.00 uur de loting plaatsvinden van de 38e Asser Veteranen Cup. Van uw club kan daar een afgevaardigde het woord doen om uw club voor het voetlicht te brengen. Tevens kan een eerste reactie worden gegeven op het resultaat van de loting.

Vanaf nu is RTV Assen dus gevestigd aan de Zuidhaege, in het gebouw Podium Zuidhaege (het ICO gebouw). Berichten aan de redactie kunnen verstuurd worden via: redactie@rtvassen.nl. Het enige probleem dat nog moet worden opgelost is de storing in de website.

Voor RTV Assen geldt, een nieuw jaar een nieuw geluid!


Facebook Nieuws in Assen


Bowlen in Assen