RTV Assen zoekt versterking

RTV Assen ruim 25 jaar de lokale omroep voor de gemeente Assen

DELEN




ASSEN – Op woensdag 17 februari vanaf 19.30 uur houdt RTV Assen een auditie- en kennismakingsavond op haar nieuwe locatie: Podium Zuidhaege.

Medewerkers geven een inkijkje in het werk van de lokale omroep en geven antwoorden op de vragen met betrekking tot de lokale omroep. Kun je praten, luisteren, vragen stellen en ben je vaardig met de pen of ben je technisch onderlegd dan biedt RTV Assen je kansen om jouw talenten te ontwikkelen.

RTV Assen is ruim 25 jaar de lokale omroep voor de gemeente Assen en maakt deel uit van het publieke omroepbestel. Hoofdtaak is nieuws- en informatievoorziening gericht op Assen en de directe omgeving.

De verhuizing van Europaweg Noord 7E naar Zuidhaege 2, gebouw Podium Zuidhaege, is achter de rug en binnenkort starten we weer met de dagelijkse uitzendingen van onder andere, Asserlei: het magazine met informatie en muziek. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Kansen bij RTV Assen voor nieuwe vrijwilligers

Om het een en ander te kunnen realiseren zijn we op zoek naar extra vrijwilligers. Er is ruimte voor nieuwe technici, redactieleden en presentatoren. Voor cursussen en inwerken wordt gezorgd.

We zoeken mensen uit Assen en directe omgeving die zin en tijd hebben om enkele dagdelen per week mee te helpen. Dat kan overdag, maar ook in de avonduren. Leeftijd is niet belangrijk. Nieuwsgierigheid en inzet wel.

Praktische informatie

Je kunt je aanmelden bij Aaldrik de Vries via redactie@rtvassen.nl.

De auditie -en kennismakingsavond vindt plaats op onze nieuwe locatie in Zuidhaege 2, 9401 NZ Assen, Podium Zuidhaege; www.rtvassen.com.

Onze ruimtes zijn op de tweede verdieping, tegenover de lift. De avond start op woensdag 17 februari vanaf 19.30 uur.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen