Ruim een kwart van de Drentse mannen geeft zijn partner een 10

Drentse man is tevreden over innerlijk en uiterlijk van partner

DELEN
Ruim een kwart van de Drentse mannen geeft zijn partner een 10

ASSEN – Drentse mannen beoordelen de persoonlijkheid en het uiterlijk van hun partner gemiddeld met een mooie 7,6. Meer dan een kwart van de mannen beoordeelt zijn partner zelfs met een perfecte score: namelijk een 10.

Dit blijkt uit onderzoek naar het liefdesleven van de Nederlandse man, uitgevoerd door mannenmodeketen Only for Men.

De meeste mannen uit Drenthe geven hun partner een 8 (33%). Een enkele man uit Drenthe geeft zijn partner echter een 1 (7%). Hiermee komt het gemiddelde cijfer voor de partners uit Drenthe lager uit dan bijvoorbeeld in de provincies Zuid-Holland, Gelderland, Groningen en Limburg. De partners krijgen hier een 8,1 of hoger van hun man.

23% van de Drentse mannen zou vreemdgaan overwegen met Chantal Janzen

Ongeveer de helft van de Drentse mannen zegt vreemdgaan nooit te overwegen (48%), zelfs niet wanneer hij de lakens kan delen met een prachtige BN’er. Toch zegt 23% van de mannen, die vreemdgaan met een BN’er wél overwegen, dat hij actrice/presentatrice Chantal Janzen niet zou kunnen weerstaan. Daarnaast vindt hij Bobbi Eden onweerstaanbaar (10%). Op een gedeelde derde plaats komen Katja Schuurman en Annechien Steenhuizen (7%).

Man uit provincie Drenteis tevreden over zijn seksleven

Drie op de tien mannen heeft minder dan één keer per maand seks (28%). Ruim 19% doet het juist twee tot drie keer per week. Over het algemeen is de Drentse man met een relatie tevreden over zijn seksleven. Ruim 40% zegt niets te willen veranderen aan zijn seksleven of vindt zijn partner een tijger tussen de lakens. 33% is minder tevreden, zij hebben te weinig gemeenschap of vinden dat zij altijd het initiatief moeten nemen. De overige mannen zijn niet ontevreden, maar willen wat meer avontuur in de slaapkamer.

Zijn droomvrouw komt uit de Benelux

De mooiste nationaliteit is volgens de Nederlandse man ‘gewoon’ Nederlands, Belgisch of Luxemburgs. Ruim 38% zegt hier de mooiste vrouwen te vinden. Op een gedeelde tweede plaats  (15%) staan de vrouwen uit Noord-Europa en Zuid-Amerika. Slechts 2% procent van de mannen kiest voor een vrouw uit Noord-Amerika zoals Canada of de Verenigde Staten.