Rustig en vooral gezellig verlopen Assernacht

DELEN
ASSEN – De organisatie, gemeente en de politie kijken terug op een rustig en vooral gezellig verlopen Assernacht. Grote incidenten deden zich niet voor.

De politie heeft donderdagavond en -nacht tijdens de festiviteiten rondom de TT in totaal zes mensen aangehouden voor uiteenlopende feiten. De aanhoudingen werden verricht voor drugs- en wapenbezit, mishandeling en vernieling.

Aanhoudingen TT Festival

Een 19-jarige Assenaar werd donderdagavond in de Paul Krugerstraat aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling. Een beveiliger belde de politie toen hij bijna omver werd gereden door een scooterrijder op het kermisterrein. Ook werd hij door de scooterrijder bedreigd. Agenten wisten de verdachte even later aan te houden. Hij kreeg een gebiedsverbod voor het centrum van Assen voor twee weken. Hij zit nog vast.

Op de Witterbroek in Assen werd diezelfde avond een 55-jarige man uit Assen aangehouden omdat hij een 47-jarige man uit Uden had bedreigd met een taser. De Udenaar belde de politie. De 55-jarige werd aangehouden en naar het politiebureau gebracht. De taser werd in beslag genomen. Ook hij zit nog vast.

Op de Oranjestraat liep een 29-jarige Assenaar met een mes te zwaaien. Ook hij werd aangehouden. Twee mannen, 29 en 33 jaar oud uit Berlicum, werden op een TT-camping aangehouden omdat ze handelden in harddrugs. De politie nam hun voorraad, tientallen pillen, in beslag.

Een 22-jarige man uit Ter Apel werd voor het politiebureau aan de Weiersstraat aangehouden omdat hij een geparkeerde auto vernielde.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen