Samenwerking AVO met hoofdtrainer Pascal Zegwaard verlengd

DELEN
ASSEN – Met trots kan het bestuur van korfbalvereniging AVO uit Assen mededelen dat het contract met hoofdtrainer Pascal Zegwaard wederom is verlengd.

Beide partijen zijn zeer tevreden met de ontwikkeling van de selectie en de geboekte resultaten en hebben de intentie nog lang met elkaar samen te werken. Gezamenlijk met onze hoofdtrainer hebben we uitgekeken naar versterking in de technische staf.

We zijn blij dat Evert Jan Geertsema vanaf het seizoen 2016/2017 de nieuwe trainer/coach van AVO 2 wordt. Hiermee treed hij toe tot de technische staf van de ambitieuze AVO selectie. Evert Jan is geen onbekende van de club en is in het verleden zowel als speler en als trainer actief geweest binnen ASKO. Na omzwervingen als trainer/coach bij onder andere Oerterp, Hoogkerk en OKO keert Evert Jan terug in Assen.

De vereniging, het Technisch Hart en hoofdtrainer Pascal Zegwaard zijn zeer content met de aanstelling van Evert Jan. Hoofdtrainer Zegwaard: “We denken hiermee een ambitieuze en gedreven trainer in huis te halen die onze jonge groep goed kan begeleiden in hun ontwikkeling en die perfect past in ons AVO on Top plan. Zijn ervaring bij andere verenigingen dragen hier zeker aan bij. Het tweede team is ontzettend belangrijk om de doelstelling van het eerste team te kunnen realiseren, spelers te ontwikkelen en het algehele niveau in de selectie te verhogen. Daarnaast willen we natuurlijk ook met ons tweede team omhoog. Ik denk dat we met Evert Jan en de rest van ons Technisch Hart de goede weg zijn ingeslagen en die voort kunnen zetten.”

De vereniging AVO is blij met de terugkeer van Evert Jan. Naast de doelstelling om de uitdager van de gevestigde korfbalorde in het Noorden te worden, is het erg belangrijk dat een ieder met plezier naar AVO komt. AVO heeft de ambitie om naast prestatiesport ook toonaangevend als club in de regio te worden. We hopen zo het korfbal met de beleving van onze vereniging in de regio te versterken.

Voor de kerstvakantie gaf trainer/coach Joost Knol van AVO 2 te kennen per direct te stoppen. Timo Thijen neemt zijn taken tot het eind van het seizoen over. Omdat Timo ook bij de jeugd van AVO actief is als trainer zullen junioren trainers Maarten Eusterbrock en Harold Veldkamp hem hierbij ondersteunen. AVO heeft het volste vertrouwen dat de technische staf de ingeslagen weg voortzet. AVO is Joost Knol dankbaar voor zijn inzet binnen de vereniging.

Namens bestuur korfbalvereniging AVO
Harm Jan Scheepstra
teambegeleider AVO 1 en AVO 2


2Divorce Assen


Bowlen in Assen