Samenwerking Dutch Open Darts en De Bonte Wever voortgezet

DELEN
ASSEN – De Dutch Open Darts zal in 2017 plaatsvinden van vrijdag 3 t/m zondag 5 februari in De Bonte Wever in Assen. Voor de vierde keer op rij zal hét sport- en evenementencentrum van Noord Nederland de thuishaven zijn van dit unieke en populaire dartsfeest!

De Dutch Open Darts is het grootste dartstoernooi van Europa. Het kent een koppel- en singletoernooi voor zowel de dames als heren. Daarnaast is er ook een groot jeugdtoernooi met drie verschillende categorieën. Voor de best presterende darters op het toernooi is ruim 33.500 euro aan prijzengeld te verdelen. Deze prijzenpot is voor de meeste deelnemers echter bijzaak. Zij reizen af naar de Drentse hoofdstad voor de ongekende sfeer en de gezelligheid van de Dutch Open Darts. Met meer dan 4600 inschrijvingen vorig jaar en duizenden dartsfans belooft het weer een geweldig dartsspektakel te worden.

“We zijn nog altijd erg tevreden over de samenwerking met de Bonte Wever. Ze zijn niet alleen gastheer, maar zetten zich ook in om samen met de Nederlandse Darts Bond organisatorisch een fantastisch dartsevenement neer te zetten. Daarnaast zien we de interesse in het toernooi stijgen, er komen steeds meer darters en toeschouwers. Redenen genoeg dus om opnieuw met elkaar verder te gaan”, aldus toernooidirecteur Niels de Ruiter.

Ook Christa de Ruiter, directeur van De Bonte Wever, is zeer verheugd over de continuering van de samenwerking. “Wij vinden het fantastisch om gastheer te zijn van dit unieke topevenement. Wij kijken er nu al ontzettend naar uit om in 2017 alle darters opnieuw te mogen ontvangen in ons complex. We zien het als een fantastische uitdaging om, samen met de Nederlandse Darts Bond, na het grote succes van dit jaar het toernooi nog grootser en gezelliger te maken.”

Het is vanaf vandaag al mogelijk om voor de Dutch Open Darts 2017 hotelkamers te reserveren bij De Bonte Wever. Bezoek daarvoor de volgende website: www.debontewever.nl/dutchopendarts.

Houd deze website ook goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws. Tevens kun je de Dutch Open Darts volgen op Twitter en op Facebook.

De inschrijving voor de Dutch Open Darts zal op maandag 3 oktober 2016 open gaan.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen