Samenwerking Tuin Klus Koops Assen met Sani-Bouw

DELEN

Sani-Bouw introduceert de digitale badkamershowroom waarmee vrijwel het gehele vernieuwingsproces van de badkamer of het toilet, op afstand ingevuld kan worden. Ter zake kundig advies en gratis 3D badkamerontwerpen worden gecombineerd met het ruime online aanbod en de aantrekkelijke prijsstellingen van een webwinkel. Inmiddels meer dan zeventig, door Nederland verspreide, klus- en installatiebedrijven zorgen voor hetgeen op locatie onvermijdelijk is: het uitvoeren van renovatie- en montagewerkzaamheden. Door de samenwerking met Tuin Klus Onderhoud Koops is dit volledige dienstenpakket, inclusief een lokale webshop met bouw- en installatiematerialen, nu ook in de regio Assen beschikbaar.

Het online aankopen van sanitair of installatiematerialen is vandaag de dag niets nieuws meer, maar de dienstverlening beperkt zich hierbij vaak tot het verkopen van losse producten of materialen zonder samenhangend geheel. Bij het renoveren van de badkamer of het toilet komt echter veel meer kijken dan enkel deze online aankopen. Gedegen advies, het maken van passende ontwerpen en het vakkundig installeren zijn onderdelen die in grote mate bijdragen aan het tot stand komen van het eindresultaat: een fraaie badkamer of toilet waar men jarenlang plezier aan kan beleven.

Sani-Bouw heeft al deze belangrijke elementen bij elkaar gebracht in een online digitale badkamershowroom waar, met kennis van (installatie)materialen en mogelijkheden, advies wordt gegeven. Ook het, op basis van de wensen van de klant, creëren van gratis 3D badkamerontwerpen is een onderdeel van de services van Sani-bouw. Dit maatwerk resulteert uiteindelijk in een definitief ontwerp dat de basis vormt voor het selecteren van het bijpassende sanitair, de installatiematerialen en de eventuele benodigde wand- en vloertegels.

De webwinkel van Sani-Bouw biedt hiertoe meer dan voldoende mogelijkheden en vormt ook de koppeling met hetgeen op locatie onvermijdelijk is: de vakman om de hoek die installatie- en montagewerkzaamheden kan uitvoeren. Deze lokale klus- en installatiebedrijven staan voor vakmanschap en kwaliteit en zijn als geen ander in staat om een dergelijke renovatie uit te voeren en naar tevredenheid op te leveren. Daarnaast kunnen zij ook iedere losse aankoop uit de webwinkel, van kraan of accessoire tot compleet badkamermeubel, voor de klant monteren. Dit biedt niet alleen gemak maar kan soms ook een uitkomst zijn.

Door de samenwerking met Tuin Klus Onderhoud Koops is dit volledige dienstenpakket, inclusief een lokale webshop met bouw- en installatiematerialen, nu ook in de regio Assen beschikbaar. Tuin Klus Onderhoud voert in de gehele regio klus- en onderhoudswerkzaamheden uit. Dit kan variëren van het oplossen van een kleine storing tot het uitvoeren van een grote verbouwing aan uw woning of bedrijfspand. Zij beschikken over ruim 15 jaar ervaring en zijn van alle markten thuis. Uw woning verkoopklaar maken, schilderwerkzaamheden, het ophangen en aansluiten van verlichting, het demonteren en plaatsen van badkamers en keukens, ze voeren het graag voor u uit.

Meer informatie ? Klik hier !