Schaakkampioenschap voor basisscholen in Assen

DELEN
ASSEN – Op zaterdag 30 januari 2016 zal het Basisschoolschaakkampioenschap plaatsvinden in Pabo de Eekhorst aan de Zeemanstraat 1, georganiseerd door Schaakclub Assen.

Dit is een jaarlijks terugkerend evenement, waaraan kinderen van elke basisschool in de gemeente Assen deel kunnen nemen. Jaarlijks doen er zo’n 100 leerlingen mee. Het kampioenschap begint om 9 uur en sluit af met een prijsuitreiking rond 4 uur. Er zijn prijzen te verdienen voor de beste individuele prestaties, onderverdeeld in leeftijdscategorieën, maar ook voor de beste schoolprestaties. Naast deze prijzen gaan de beste scholen door naar de halve finale NOSBO Basisscholencompetitie (regio Drenthe), waarin deze teams zich kunnen plaatsen voor de finale van regio Drenthe en Groningen.

Aanmelding Schaakkampioenschap voor basisscholen Assen

Per e-mail aan bssk@schaakclubassen.nl. Als het kan vóór 26 januari, uiterlijk om 29 januari 12.00 uur. Vermeld per deelnemer de naam, het geslacht en de geboortedatum. Deelnemers worden op basis van de geboortedatum automatisch in de groene of blauwe groep ingedeeld, tenzij dit anders wordt aangevraagd.

Inschrijfgeld

€ 2,50 per kind. Dit kan alleen worden overgemaakt. Uiterlijk vóór 29 januari 12.00 uur op rekening NL39INGB0000889584 inz. BSSK.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen