Schilderworkshop bij WNF Assen in Vanderveen

DELEN

Tijdens Vanderveen op Stelten op zaterdag 27 en zondag 28 september organiseert het WNF Regioteam Assen-Emmen schilderworkshops bij de WNF shop in Warenhuis Vanderveen.

Reginald Koé, kunstschilder uit Hollandscheveld, zet zich ook dit jaar weer in voor het WNF en biedt de workshops vrijwillig aan. In het kader van de Oceanen-campagne van WNF vraagt het WNF Regioteam Assen – Emmen aandacht voor de kwetsbaarheid van de oceanen en koraalriffen.

In ongeveer 2 uur schilder je, onder begeleiding, zelf een schilderij van een schildpad of koraal. Je hoeft helemaal geen teken- of schildertalent te zijn, want kunstschilder Reginald garandeert dat iedereen met een geslaagd schilderij naar huis gaat. Met een zelfgemaakt schildpad- of koraalschilderij kun je ook laten zien dat je de Oceanen campagne van WNF steunt.

Zaterdag 27 september worden er twee workshops gegeven. Om 11.00 uur is het thema ‘Koraal’ en om 14.30 uur ‘de Schildpad’. Zondag 28 september is er een workshop om 12.00 uur met het thema ‘de Schildpad’ en om 15.30 uur met ‘Koraal’. De kosten bedragen € 17,95 per persoon, waarvan € 15,00 ten goede komt aan WNF.

Aanmelden kan via WNF Assen yvonnewnfshop@gmail.com (graag vóór 22 september). Deelname mogelijk vanaf 16 jaar. Bezoekers van het warenhuis kunnen spontaan meedoen als er op dat moment plaats is.

Op www.studio-redzji.nl is meer informatie beschikbaar over Reginald Koé.