Schrijf je in voor de TT ‘Tour de Fiets’

DELEN

ASSEN – Op zaterdag 20 juni aanstaande organiseert Nieuws in Assen de eerste TT ‘Tour de Fiets’. Deze fietstocht over 65 kilometer neemt u mee over twee oude circuits. De route van 1925, van Rolde naar Borger, Schoonloo en terug naar Rolde is gecombineerd met de route die van 1926 tot en met 1954 onder meer over Hooghalen voerde. 

De Bonte Wever (Stadsbroek 17, 9405 BK, Assen) is start- en finish locatie met voldoende gratis parkeerplaatsen. De route is duidelijk aangegeven met gele bordjes van de * ‘Tour de TT’. De fietsroute wordt linksom gereden.

Er kan gestart worden tussen 10.00 uur en 11.00 uur vanaf De Bonte Wever, u krijgt daar uw startbewijs dat tevens dient als stempelkaart. Deelname aan de TT ‘Tour de Fiets’ is mogelijk voor iedere ‘sportieve’ fietser, toerrijder, mountainbiker, wielrenner, groepen en gezinnen, let wel het is een toertocht, geen wedstrijd! De kosten voor deelname bedraagt per persoon € 10,- dit is inclusief, routekaart, lunchpakket, verzorging onderweg bij de stempelpost, verfrissing en/of snack na afloop van de rit en uiteraard een blijvende herinnering in de vorm van een TT ‘Tour de Fiets’ medaille.

* De TT ‘Tour de Fiets’ is mede tot stand gekomen in samenwerking met de Tour de TT. Het gebruik van het beeldmerk, foto’s e.d. is voorbehouden aan Nieuws in Assen.