Secret Valentine-actie van DNK en Alex Aalders Bloemisten

DELEN

Assen – Op donderdag 14 februari is het weer de meest liefdevolle dag van het jaar: Valentijnsdag. De dag waarop geliefden en verliefden hun grote liefde verrassen met een bijzonder cadeau. En dit jaar maken DNK en Alex Aalders Bloemisten het extra makkelijk voor Assenaren om hun geliefde te verrassen met de Secret Valentine-actie.

Secret Valentine
Tot en met 12 februari kan je via www.dnk.nl/valentijn een gratis roos voor jouw geliefde aanvragen, mogelijk gemaakt door Alex Aalders Bloemisten, inclusief een leuk, lief of mysterieuze boodschap. De gelukkige krijgt vervolgens bericht dat er op donderdag 14 februari namens een aanbidder een romantische verrassing voor hem of haar klaarligt bij de Informatiebalie van DNK.

Maak Valentijn compleet
En dat is nog niet alles, want ook op Valentijnsdag is er weer van alles voor geliefden te doen bij DNK. Van Guus Meeuwis en Fred Delfgaauw in het Theater, langs boeken vol dicht-inspiratie in de Bibliotheek, tot Verliefd op Cuba en (het romantisch spannende) Happy Death Day 2U in de Bioscoop. De romantiek begint bij DNK.

Meer informatie en tickets via dnk.nl.