Seizoenspresentatie De Nieuwe Kolk Assen

DELEN

ASSEN – Dinsdagmiddag werd in De Nieuwe Kolk het nieuwe theater programma 2015-2016 aan de pers gepresenteerd. Het huidige seizoen heeft nu al aan de verwachtingen voldaan en oversteeg met ruim 5.000 bezoekers het bezoekersaantal van vorig jaar dat op 50.000 bleef steken.

Dinsdagavond 28 april presenteert theater/bioscoop De Nieuwe Kolk om 20.00 uur het programma publiekelijk. Voor slechts € 10,- krijgt u een overzicht gepresenteerd in een avondvullend programma. Cabaretier en chansonnier Arno van der Heyden praat en zingt de avond aan elkaar.

Programmeur Annelies Klunder van De Nieuwe Kolk licht het nieuwe programma toe en uiteraard krijgt u daarvan ook fijne voorproefjes. Zoals Eric Koller, die slapstick tot een kunst heeft verheven. En Kirsten van Teijn, die in 2013 alle prijzen won op het Groninger Studenten Cabaretfestival. Maar ook Max van den Burg, een mooie muzikale gek en Ralph de Jongh, dè bluesontdekking van de 21e eeuw.

Bij binnenkomst en in de pauze kunt u genieten van zoete en hartige bites uit onze eigen keuken. De toegift? Aan het einde van de avond neemt u de spiksplinternieuwe seizoensbrochure mee naar huis!

Reserveren kan online of vanavond aan de kassa!