Sfeervol kerstoptreden Klankrijk Drenthe in Bibliotheek Assen

DELEN

ASSEN – Door de week een te drukke agenda voor een bezoek aan de bibliotheek samen met de kinderen? Kom dan op zondagmiddag langs om een leuk boek, tijdschrift of film uit te zoeken voor een ontspannen weekend.

Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen organiseert Bibliotheek Assen daarnaast de leukste zondagmiddagactiviteiten! Zo is er zondagmiddag 13 december een muzikaal kerstoptreden door leerlingen van Klankrijk Drenthe.

Kom zondagmiddag 13 december in Bibliotheek Assen alvast in kerstsfeer met een muzikaal optreden van leerlingen van Klankrijk Drenthe. Een sfeervol optreden voor jong en oud. Op piano, gitaar, viool, dwarsfluit en met een strijkorkest worden er mooie kerstmelodieën ten gehore gebracht. De docenten van Klankrijk Drenthe hebben voor deze middag met hun beginnende én gevorderde leerlingen een aantal mooie melodieën ingestudeerd, welke zowel solo als ensemble uitgevoerd worden.

Tot en met maart volgend jaar organiseert Bibliotheek Assen elke zondagmiddag een leuke activiteit voor gezinnen met jonge kinderen. Kijk voor alle zondagmiddagactiviteiten in de agenda van Bibliotheek Assen op www.bibliotheekassen.nl en kom gezellig langs met je (klein)kind!

Het muzikale optreden van Klankrijk Drenthe is op zondagmiddag 13 december van 14.30 tot 15.30 uur in het Leescafé van de bibliotheek. De toegang is gratis!