Signeersessie gedichtenbundel bij Onique

DELEN

Assen – Op zaterdag 30 maart is er bij Petit café – Restaurant Onique, Rolderstraat 6, 9461 AS Assen van 14.00- 18.00 een signeersessie van de eerste gedichtenbundel van Dominique van Gasselte.

Pseudoniem
Dominique van Gasselte is een pseudoniem van Monique Waarts. Een vrouw met vele talenten. Creatief en gedreven met een passie voor het leven. Haar eigen zaak, haar partner, haar kinderen, het leven en het verlies van haar ouders zijn de inspiratiebron van deze gedichten. Dankzij de enthousiaste reacties op haar gedichten is deze bundel ontstaan.

Weven met woorden
“Weven met woorden”, zoals Dominique het noemt, is een van haar vele passies, een uitlaatklep. Zij hoopt dan ook dat deze bundel wellicht troost of inspiratie mag bieden aan de lezer.
De gedichten zijn zowel in het Nederlands als ook in het Engels. “Het ligt eraan wat ik wil overbrengen en aan wie, de lezer of aan mezelf, de ene keer gaat het beter in het Nederlands, dan weer in het Engels.”

De opbrengst van de verkoop van het boek gaat geheel naar het project “Elektrische mountainbike voor Tonny”. Tonny is de partner van Monique en heeft vorig jaar gestreden tegen kanker. Om zijn passie, Mountainbiken door het bos, weer mogelijk te maken is ze vorig jaar gestart met deze actie. Ze hoopt dat door de verkoop van het boek Tonny zijn passie weer wat dichterbij komt.

Reserveren
Aangezien er een beperkte oplage aanwezig is in de zaak, is het wellicht beter om het boek van te voren te bestellen zodat teleurstellingen op de dag zelf voorkomen kunnen worden. U kunt hiervoor mailen met vermelding van uw naam naar D.vangasselte@gmail.com of bellen met Monique 06 – 44 56 11 50.

Het boekje kost € 14,95 en kan ook verzonden worden, de kosten voor verzending zijn voor de koper.

Tekst: aangeleverd
Foto: Facebook Onique