Signeersessie The Incredible Dr. Pol volgeboekt

DELEN
Signeersessie The Incredible Dr. Pol volgeboekt
ASSEN – De signeersessie en interview van de wereldberoemde dierenarts The Incredible Dr. Pol zal worden verplaatst naar een grotere locatie in Assen.

Nadat bekend was geworden, dat de bekende dierenarts, naar de boekhandel in Assen zou komen op 19 februari werd de Asser boekhandel overspoelt met aanmeldingen. Iwema laat onze redactie weten “Het aantal aanmeldingen is echter dermate hoog, dat we moeten uitwijken naar een andere locatie”.

Welke locatie dit gaat worden is nog niet bekend. Iwema laat weten “Voor alle gelukkigen die zich op tijd hebben aanmeld. Hou voor het laatste nieuws of eventuele programmawijzigingen met betrekking tot onze activiteiten www.iwema.nl of onze Facebook pagina in de gaten”.

Boek en signeersessie The Incredible Dr. Pol

De van Nederlandse dierenarts Jan Pol zorgt voor kijkcijferrecords bij tv-zender Nat Geo Wild in de Verenigde Staten. De wereldberoemde dierenarts runt samen met zijn vrouw Diane en zoon Charles een bloeiende praktijk op het platteland van Michigan. In de populaire reality-televisieserie The Incredible Dr. Pol van National Geographic, en nu in dit boek, deelt Jan Pol de beestachtige belevenissen uit zijn veertigjarige carrière.

Het boek is vrijdag de 19e verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt en uiteraard is er de mogelijkheid om deze te laten signeren door Dr. Pol ‘himself’.

‘Kijkcijferkanon’ Jan Pol is de eerste en enige Drentse dierenarts met een eigen tv-show. Dr. Pol is geboren in 1942 op een boerderij in Wateren. Het buurtschap behorende tot de gemeente Westerveld in de provincie Drenthe.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen