Slaapcentrum voor Psychiatrie Assen heeft Open Huis

DELEN
ASSEN – Het Slaapcentrum voor Psychiatrie Assen houdt zaterdag 2 april voor de vierde keer open huis. Bezoekers zijn van 11.00 uur tot 14.00 uur welkom om een kijkje nemen in het slaaplaboratorium en de slaapkamers.

Daarnaast kunnen bezoekers bekijken welke onderzoeken er zoal worden gedaan. Zo kunnen er ook vragenlijsten ingevuld worden om te zien hoe tevreden men is over zijn of haar slaap.

Slaapdeskundigen geven korte presentaties over slaap, slaapstoornissen en de behandeling hiervan. Het is natuurlijk ook mogelijk om vragen te stellen.

Slaapcentrum voor Psychiatrie Assen

Mensen met psychiatrische problemen hebben vaak ook klachten over hun slaap. Meestal hangen deze klachten samen met de psychiatrische problematiek. ‘Het werkt ook andersom’, zegt Marike Lancel, psycholoog en onderzoeker bij het Slaapcentrum. ‘Slaapproblemen kunnen psychiatrische problemen veroorzaken, verergeren en het herstel vertragen. Daarom pleiten we ervoor niet alleen de psychiatrische problematiek te behandelen, maar ook de slaapproblemen.’

Het Slaapcentrum voor Psychiatrie is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van slaapproblemen bij mensen met psychiatrische problemen. Het Slaapcentrum voor Psychiatrie Assen is gehuisvest aan de Dennenweg 9 in Assen (gebouw FPK).

Kijk voor meer informatie over het Slaapcentrum voor Psychiatrie Assen op www.ggzdrenthe.nl/slaapcentrum.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen