Slotconcert Tienergospelkoor Young Reflection Assen

DELEN
Slotconcert Tienergospelkoor Young Reflection Assen

ASSEN – Tienergospelkoor Young Reflection uit Assen timmert de laatste jaren aardig aan de weg. Na concerten met bekende christelijke artiesten als Marcel & Lydia Zimmer en Sela zangers Kinga, staat er voor het koor weer een mooie uitdaging op het programma! Een concert-tour.

Deze tour, welke word gehouden samen met de koren Wake-Up en Glorious, zal leiden langs Zwolle en Zuidhorn. Op zaterdag 21 maart is het slotconcert van deze tour en deze word om 19.30 uur gehouden in De Voorhof aan de M. L. Kingweg 50 in Assen.

Tijdens de concerten zullen alle drie de koren een optreden verzorgen met frisse, hedendaagse tienermuziek. Het thema van het concert is ‘We Are’. Tijdens dit concert willen de jongeren vertellen dat hun generatie de toekomst van de wereld is. Ze zien die toekomst vol vertrouwen te gemoed, omdat er een God is die van ze houdt.

Tienergospelkoor Young Reflection Assen

Iedereen is van harte welkom! Kijk voor meer informatie over Young Reflection op www.youngreflection.nl Kaarten zijn te bestellen via vera@youngreflection.nl