Smulverhalen en workshops met WNF in Assen

DELEN

WNF Regioteam Assen-Emmen start met een maandelijks programma van lezingen en andere activiteiten bij Warenhuis Vanderveen in Assen.

Smulverhalen is een serie van boeiende lezingen met milieu- en duurzame thema’s, opgeluisterd met heerlijke Drentse tapas en een zalig drankje. De serie is een coproductie van het Wereld Natuur Fonds Regioteam Assen-Emmen en internationaal lunch- en kunstcafé Samalas.

Warenhuis Vanderveen in Assen stelt elke derde vrijdag van de maand de Buning-zaal op de hoogste verdieping van het warenhuis ter beschikking voor de lezingen met een culinaire aanvulling.

Bij WNF Upstairs zijn onder andere workshops en tentoonstellingen georganiseerd door het regioteam. Deze activiteiten vinden elke eerste zaterdag van de maand plaats in de WNF shop. De shop is gevestigd op de eerste verdieping van Warenhuis Vanderveen.

De eerste lezing voor Smulverhalen en de eerste workshop voor Upstairs staan gepland voor september en gaan over duurzame chocola. Kom chocola proeven tijdens de workshop ‘Chocinella’ en laat je verrassen door de verhalen van Nolda Straatman tijdens de lezing over chocola en natuurbescherming.

Foto: Warenhuis Vanderveen