Spannende voorloper op TT Assen

DELEN

Spannende voorloper op TT Assen

Aanstaande zaterdag 22 juni rijden de jonge talenten van het Molenaar NSF100 Championship de vijfde wedstrijd in het kampioenschap. Precies een week voordat de MotoGP op het TT Circuit van start gaat laten de coureurs op de TT Junior Track zien dat zij ambities hebben om in de toekomst aan de start van grote (inter)nationale wedstrijden te staan. De achttien jongens en één meisje zijn erop gebrand om deze wedstrijd alles uit de kast te halen om een goede klassering te rijden. Trainer Joey Litjens ziet de coureurs elke wedstrijd beter rijden en zal hen ook molenaar-racingzaterdag van de nodige tips en adviezen voorzien om de wedstrijden optimaal te rijden. De twee wedstrijdraces staan gepland om 13.50 uur en om 15.30 uur.

Heb jij al zin in de TT én wil je de talenten van de toekomst nu al zien rijden? Kom dan aanstaande zaterdag naar de TT Junior Track. Je bent van harte welkom en de toegang is gratis.

Assenaar Jarno Hoekstra

Drentenaren Jaro Hoekstra uit Assen en Walid Soppe uit Coevorden rijden zaterdag een thuiswedstrijd. Walid staat momenteel derde in het klassement en zal deze wedstrijd aangrijpen om verder te stijgen in de tussenstand. Jaro doet de laatste wedstrijden goede zaken en staat momenteel veertiende. Ook hij kan een aantal plekken stijgen bij een goede prestatie. En wat gaat Victor Steeman doen? Hij bewees de laatste wedstrijden enorm in vorm te zijn door zijn vele overwinningen. Gaat hij de komende races in Assen ook op zijn naam schrijven? De tussenstand blijft onveranderd spannend en de coureurs gaan zaterdag op de TT Junior Track weer voor spektakel zorgen!

Tijdschema

Vrije training 10.30 uur
Kwalificatie training 11.45 uur
Eerste wedstrijd race 13.50 uur
Tweede wedstrijd race 15.30 uur
Prijsuitreiking 17.00 uur

Nieuws in Assen – Foto’s Molenaar  NSF 100