Speciale TT-filmavond in De Nieuwe Kolk

DELEN

Assen – Ben je liefhebber van films over de TT van vroeger tot nu? Kom dan donderdagavond 26 januari naar de speciale filmavond in bioscoop De Nieuwe Kolk nabij de “Kop van de Vaart” in Assen.

Vrienden TT Circuit Assen organiseert in samenwerking met De Nieuwe Kolk en het Drents Archief een avond onder het thema “Van oud naar nieuw”. De avond wordt gevuld met het draaien van historische beelden, onder andere de overwinning van Wil Hartog in 1977, en ook beelden uit een recenter verleden.

De avond is voor iedereen toegankelijk, ook voor niet-Vrienden. De entreeprijs bedraagt slechts € 9,50 en daarbij is een consumptie in de pauze inbegrepen.

Kaarten zijn aan de zaal van De Nieuwe Kolk (Weiersstraat 1, Assen) te koop. Deze kans moet je niet laten schieten. Een avond voor motorsporters onder elkaar. Aanvang 19.30 uur.

Houd de website van De Nieuwe Kolk ook in de gaten.

Vriend worden van de TT is trouwens gratis. Als vriend ontvang je regelmatig een nieuwsbrief én een uitnodiging om één keer per jaar aanwezig te zijn op de speciale dag voor Vrienden van de TT. Je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen en er zijn interviews met diverse coureurs. De Vriendendag wordt altijd georganiseerd op een dag dat er races worden verreden. Dit betekent dat je ook nog eens kunt gaan genieten van mooie races en de sfeer op het paddock.

Aanmelden als Vriend kan Hier !