Spits Sørloth afwezig bij duel FC Groningen SC Cambuur

Spits Alexander Sørloth is vanwege de breuk in zijn hand niet inzetbaar tegen duel SC Cambuur

DELEN
ASSEN – Veel Assenaren zullen vanmiddag naar Groningen reizen voor het voetbalduel FC Groningen tegen SC Cambuur uit Leeuwarden.

FC Groningen SC Cambuur

Zondagmiddag om 14.30 uur is de aftrap van dit Eredivisie duel in de Euroborg waar 22.550 voetbalfans een plaats kunnen innemen voor dit Noord-Nederlands voetbal onderonsje.

FC Groningen trainer Erwin van de Looi kan vanmiddag weer gebruik maken van de spelers Abel Tamata, Jarchinio Antonia en Albert Rusnak. Zij zijn weer fit genoeg om terug te keren in de wedstrijdselectie voor het duel met de Friezen. Spits Alexander Sørloth is vanwege de breuk in zijn hand niet inzetbaar. Ook Lorenzo Burnet en Mimoun Mahi zijn vanmiddag afwezig.

Sørloth maakte vorige week de eerste treffer van FC Groningen in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle, maar brak bij de actie waaruit hij scoorde zijn middenhandsbeentje. De Noor was vrijdagochtend korte tijd op het trainingsveld van Corpus den Hoorn te bewonderen, maar is niet voldoende hersteld om zondag te kunnen spelen.

FC Groningen

FC Groningen is een voetbalclub uit de stad Groningen. De FC werd opgericht op 16 juni 1971 en kwam voort uit de Groninger Voetbal en Atletiek Vereniging.

SC Cambuur

SC Cambuur-Leeuwarden, kortweg SC Cambuur, is een professionele Nederlandse voetbalclub uit Leeuwarden. De club is opgericht in 1964 ter vervanging van het naar de amateurs teruggekeerde VV Leeuwarden.

Update: Winst voor Groningen

FC Groningen heeft de thuiswedstrijd tegen SC Cambuur zondag winnend afgesloten met 2-0. Doelpunten werden gemaakt door Michael de Leeuw en Oussama Idrissi.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen