Sportieve start van 2018 met AAC’61 Bosmarathon

DELEN

Assen – Sportieve voornemens voor het nieuwe jaar? Doe dan mee aan de 8e AAC’61 Bosmarathon op zondag 21 januari 2018. Het startschot is om 10.30 uur en tot een half uur voor de start kunt u zich inschrijven in het clubhuis van AAC’61. Voor de kosten hoeft u het niet te laten: deze zijn slechts € 6,-. Er is voor elk wat wils: voor de beginner een rondje van 7 kilometer of voor de ervaren rot een heuse marathon! Hoeveel rondjes van 7 kilometer je loopt, bepaal je vooraf helemaal zelf.

Het parcours loopt door het mooie Asser bos en is voor 90% onverhard. Tijdens het lopen is er water, thee, sportdrank en bouillon bij de verzorgingspost op de atletiekbaan. Ook is er voor de liefhebbers koek en banaan. Het is een uitdagende en ongedwongen loop. De vorige editie lag er sneeuw wat zorgde voor mooie plaatjes en een prima sfeer. De sneeuw maakte de loop ook pittig zwaar.

Wil je vooraf een keer meetrainen met de AAC’61 marathongroep neem dan contact op met een van de trainers Eelje Dijk of Marc van der Valk.

Alle deelnemers worden na afloop verwend met een kop snert in het clubhuis.

Voor meer informatie: http://aac61.nl/bosmarathon/.

De start is op de atletiekbaan: Achterpad 1 Assen.