Sporting Events Zomeravondvoetbal bij FC Assen

DELEN

ASSEN – Sinds 2011 organiseert Sporting Events jaarlijks het zomeravondvoetbal. Ook dit jaar zal het zomeravondvoetbal bij meerdere voetbalverenigingen worden georganiseerd. Op de mooie zomeravonden zullen er weer spannende en gezellige wedstrijden gespeeld worden op verschillende locaties. Een van die locaties is FC Assen.

Het zomeravondvoetbal is gebaseerd op de zomerstop. Veel verenigingen trainen tijdens de zomerstop niet door en hierdoor komt menig speler niet aan zijn/haar voetbalplezier toe in deze periode. Wil je in deze periode gezellig een potje met vrienden voetballen? Dit is je kans! Je mag je eigen team samenstellen voorzien van een leuke en creatieve naam. Het team moet uit minimaal 9 spelers bestaan. De wedstrijden worden 7 tegen 7 gespeeld, op een half wedstrijdveld met pupillendoelen. De scheidsrechters zullen de regels volgens de KNVB reglementen hanteren.

Speeldata zomeravondvoetbal locatie FC Assen

Woensdag 27 mei
Woensdag 3 juni
Woensdag 10 juni
Woensdag 17 juni
Woensdag 1 juli

Er zullen drie poules onderscheiden worden: Een juniorenpoule (vanaf 16 jaar), een seniorenpoule op recreatief niveau en een seniorenpoule op prestatief niveau. Elke winnaar van de drie poules ontvangt een leuke prijs, maar de winnaar van de seniorenpoule op prestatief niveau ontvangt een unieke prijs!

Lijkt het je leuk om samen met je vrienden een eigen team op te richten en deel te nemen aan het zomeravondvoetbal? Schrijf je dan nu in via het inschrijfformulier.