Staatssecretaris Fred Teeven naar Veenhuizen

DELEN
Staatssecretaris Fred Teeven naar Veenhuizen

ASSEN – Op woensdag 11 februari komt Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Fred Teeven naar Veenhuizen. Hij is daar op uitnodiging van de VVD Noordenveld. De VVD wil graag van de Staatssecretaris weten wat de plannen zijn met de gevangenissen in de Gemeente. Blijven ze open? Gaan ze dicht? Gaan we uitbreiden? Komen er Noren? Komen er asielzoekers? Wat gebeurt er met langgestraften? Allemaal vragen waarop VVD Noordenveld graag een antwoord wil van haar Staatssecretaris.

Ook VVD-Gedeputeerde en lijsttrekker Henk Brink zal aanwezig zijn. Hij zal met name ingaan op de werkgelegenheidsaspecten rondom de gevangenissen. Immers, de VVD heeft werkgelegenheid tot belangrijkste thema gemaakt bij de komende verkiezingen. Henk Brink zal uitleggen hoe hij dat ziet in een omgeving die gebukt gaat onder werkeloosheid.

De avond wordt gehouden in het Verenigingsgebouw in Veenhuizen en is voor iedereen vrij toegankelijk. Daarnaast zijn ook de directies en personeelsleden van de verschillende gevangenissen en van de Beter Leven kliniek uitgenodigd. Ook bedrijven in en om Veenhuizen zijn nadrukkelijk uitgenodigd om die avond aanwezig te zijn.

Programma werkbezoek Fred Teeven  – Veenhuizen

19:30                         Ontvangst met koffie en thee
20:00                         In gesprek met Fred Teeven
21:00                         Reactie van Henk Brink
21:30                         Afronding