Start het nieuwe jaar goed met de cursus “Werken met de E-overheid”

DELEN

Assen – Het online regelen van overheidszaken is niet altijd gemakkelijk. Start daarom het nieuwe jaar goed door vanaf maandag 7 januari mee te doen met de cursus ‘Werken met de E-overheid’ bij de Bibliotheek van DNK.

Vier bijeenkomsten
De cursus is er voor iedereen die hulp nodig heeft met het online regelen van overheidszaken. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten.

Tijdens deze bijeenkomsten leren de deelnemers o.a. een DigiD aan te vragen en te gebruiken, en een verhuizing door te geven. Ook komt het handig opzoeken van informatie op de websites van de overheid zoals die van de Gemeente Assen, Belastingdienst en UWV aan bod. De Bibliotheek stelt computers beschikbaar waarop gewerkt kan worden en ook krijgen alle deelnemers een werkboek mee waarin alle nodige informatie vermeld staat en oefeningen in gedaan kunnen worden.

Aantal plaatsen beschikbaar
Voor de cursus die start op maandag 7 januari (9.30 – 11.30 uur) zijn er nog een aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via dnk.nl, de balie van De Nieuwe Kolk of telefonisch via 088 – 012 88 88.

Deelname aan de cursus is gratis.