Stationspiano in ‘t Forum Assen

DELEN

ASSEN – In winkelcentrum ‘t Forum staat vanaf woensdagmiddag 25 november een stationspiano waar iedere voorbijganger op mag spelen. In veel stations en in openbare ruimten in de grote steden is het een bekend fenomeen.

Stationspiano in Assen

Nu heeft Assen ook een zogenaamde stationspiano, al staat deze dan opgesteld in een overdekte winkelpassage. Het idee is afkomstig van stadspredikant Bert Altena, die onlangs de eerste kerkelijke PopUp-winkel van ons land in het Forum heeft geopend. De piano komt tegenover de winkel Mooi Verhaal te staan.

Betekent dat dat er alleen maar christelijke liedjes op gespeeld mogen worden? Altena: “Zeker niet. Iedereen die een leuk lied wil spelen of er aardigheid in heeft een stukje te spelen is van harte welkom. We willen op die manier wat sfeer creëren in de komende decembermaand. En natuurlijk hebben we er geen enkel bezwaar tegen als er ook Kerstliedjes gespeeld gaan worden”.

De piano is belangeloos beschikbaar gesteld door Zwezerijnen Piano Techniek te Beilen en zal blijven staan tot eind december.