Steun Popkoor Assen via het Anjerfonds

DELEN
Optreden Popkoor Assen tijdens het wijkfeest in Peelo

Assen – De Anjeractie is de jaarlijkse collecteweek van het Prins Bernhard Cultuurfonds. De collecteweek voor cultuur en natuur in Nederland is van 14 tot en met 20 mei 2017. De collectanten zijn leden van plaatselijke culturele verenigingen/stichtingen en betrokken burgers die graag iets extra’s doen voor cultuur in de regio!

De helft van het opgehaalde geld is voor de eigen clubkas, de overige 50% gaat naar cultuur en natuur in de regio.

Collecteren kan op twee verschillende manieren; online en deur-aan-deur. Ook in Assen kunt u plaatselijke doelen steunen, namelijk o.a. Popkoor Assen !

De donaties die het Anjerfonds via deze link krijgt voor Popkoor Assen, worden (na het behalen van een minimumbedrag van € 100) 50/50 verdeeld tussen het Anjerfonds en Popkoor Assen. U steunt daarmee dus niet alleen Popkoor Assen, maar ook andere culturele doelen.

“Popkoor Assen is al 31 jaar hét popkoor van Assen en omstreken. Onze wekelijkse repetities bekostigen we uit de contributie van onze leden, maar voor de extra’s die het zingen in een koor nog leuker maken, zijn we afhankelijk van andere bronnen. Denk daarbij aan zelf georganiseerde concerten, workshops, deelname aan korenfestivals… noem maar op! Met uw bijdrage zijn we enorm geholpen!”

Onlangs stonden ze nog op het toneel bij Theater de Nieuwe Kolk, voor een optreden samen met de Deense vocal group Basix.

Steun Popkoor Assen door te DONEREN.

Foto: M. Babtist