Stichting Happy Smile aanwezig op Winterland Assen

DELEN

ASSEN – De immense Scania Longliner van Stichting Happy Smile is één van de grote publiekstrekkers van de lichtjesparade op vrijdag 15 december aanstaande. Een grote stoet voertuigen luidt dan Winterland Assen in, een groots opgezette kerstmarkt in het hart van de Drentse hoofdstad.

Stichting Happy Smile zal de weekenden aanwezig zijn op deze kerstmarkt “We gaan op Winterland Assen ons best doen om zoveel mogelijk donaties binnen te halen voor onze doelstelling. We willen in 2018 weer heel veel gezinnen met een ernstig ziek kind één dag of weekend een brede lach op hun gezicht bezorgen. In onze stand op het Koopmansplein hebben we een mooi spel opgesteld, ook proberen we met de verkoop van onze eigen polsbandjes en shirts geld op te halen”, zo laat woordvoerder Harry de Jong weten.

“Voor veel Assenaren (lees Drenten) zijn wij een relatief onbekende stichting, toch lopen wij al enige jaren mee. Ons werkterrein is veelal het TT Circuit in Assen, maar we doen met de gezinnen ook veel circuits aan elders in Europa waar we de mooiste avonturen beleven achter de schermen en ‘inside’ de motorsport. We hopen op meer bekendheid en dat gaan we doen met het uitdelen van flyers, maar we hopen ook op steun van bijvoorbeeld ondernemers. Voor meer informatie en/of doneren, we zijn aanwezig op de kerstmarkt en ik roep alle bezoekers, MKB-ers, de citymanager, de nachtburgermeester en burgermeester van Assen op om een kijkje te komen nemen in onze stand waar tevens donatiebussen staan”.

Stichting Happy Smile

Doelstelling van Stichting Happy Smile is om gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking een onbezorgde dag of weekend te laten beleven als VIP-gast op een circuits in Nederland, Duitsland of België. De gezinnen krijgen tijdens het VIP-arrangement de kans om de ziekte voor even te vergeten. Stichting Happy Smile nodigt niet alleen het zieke kind uit, het hele gezin is van harte welkom tijdens het VIP-arrangement. Het gezin wordt tijdens de duur van het VIP-arrangement verzorgt en ontzorgt.

De VIP-dagen worden georganiseerd door Stichting Happy Smile tijdens vele evenementen op het TT Circuit te Assen, maar ook diverse andere evenementen in Nederland, België en Duitsland kunnen bezocht worden door gezinnen waarbij zij als VIP-gasten ontvangen en verzorgt worden.

De evenementen op het TT Circuit te Assen vinden plaats in de eigen Happy Smile VIP-box. De gezinnen zitten altijd op de eerste rang tijdens bijvoorbeeld de Dutch TT, de WK Superbike, de British Superbike, GAMMA Racing Day, het Truckstar Festival en nog vele andere afwisselende evenementen. Naast de races, die zijn te volgen vanaf het VIP balkon, vindt er een veelal een paddock-tour en een ‘meet & greet’ plaats met diverse bekende coureurs.

Meer informatie? Kijk op www.stichtinghappysmile.com