Stichting Happy Smile geeft acte de présence op TT Festival

Een ziek kind of een kind met een beperking een onbezorgde dag of weekend te laten beleven als VIP

DELEN
ASSEN – Vanavond barst het TT Festival in Assen los en donderdagavond het Motorvermaak aan de Weiersstraat. Martijn Brink van Perfect Freestyle zal zijn motorstunts vertonen.

Daarnaast is met Barry Veneman, bondscoach KNMV wegrace, een mooi programma samengesteld met 5 teams van de Junior Track: Racekids, Junioren B,  Open 50/Zelfbouw, NSF, Supermoto. Dit wordt aangevuld met een optreden van American Spinningwheels. Deze rijden met bijzondere voertuigen waar letterlijk de vonken van af vliegen.

Happy Smile is eveneens aanwezig en staat met haar combinatie donderdagavond opgesteld achter de HEMA op het Motorvermaakplein. Doelstelling van Stichting Happy Smile is om gezinnen met een ziek kind of een kind met een beperking een onbezorgde dag of weekend te laten beleven als VIP op evenementen en circuits in Nederland, Duitsland en België. De gezinnen krijgen tijdens het VIP-arrangement de kans om de ziekte voor even te vergeten. Wij nodigen niet alleen het zieke kind uit, nee het hele gezin is van harte welkom tijdens het VIP-arrangement. Het gezin wordt tijdens de duur van het VIP-arrangement verzorgt en ontzorgt.

De evenementen op het TT Circuit te Assen vinden plaats in de Happy Smile VIP-box. De gezinnen zitten altijd op de eerste rang tijdens bijvoorbeeld de Dutch TT, de WK Superbike, de British Superbike, GAMMA Racing Day, het Truckstar Festival en nog vele andere afwisselende evenementen. Naast de races, die zijn te volgen vanaf het VIP balkon, vindt er een veelal een paddock-tour en een ‘Meet and Greet’ plaats met diverse bekende coureurs.

Meer informatie over Stichting Happy Smile? Surf naar www.stichtinghappysmile.com


2Divorce Assen


Bowlen in Assen