Bezoek Stichting Happy Smile tijdens de TT Experience Day

DELEN

ASSEN – Op het paddock van het TT Circuit van Assen zal op 15 april aanstaande het motorsportseizoen 2018 worden afgetrapt tijdens de TT Experience Day.

Het is die dag genieten van motorzaken, springkussens, motorclubs, een mega motor parking, gezellige horeca en bovenal veel andere TT fans om het motorseizoen samen mee te beginnen.

Stichting Happy Smile

Ook Stichting Happy Smile is prominent aanwezig op het TT Circuit. Doelstelling van Stichting Happy Smile is om gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking een onbezorgde dag of weekend te laten beleven als VIP-gast op een circuits in Nederland, Duitsland of België. De gezinnen krijgen tijdens het VIP-arrangement de kans om de ziekte voor even te vergeten. Stichting Happy Smile nodigt niet alleen het zieke kind uit, het hele gezin is van harte welkom tijdens het VIP-arrangement. Het gezin wordt tijdens de duur van het VIP-arrangement verzorgt en ontzorgt.

Wees welkom tijdens de TT Experience Day

Wilt u meer weten over Stichting Happy Smile? Kom dan op 15 april gerust even aan voor een praatje en een heerlijk vers bakje koffie/thee in onze ‘hospitality’ die opgesteld staat op de paddock van het circuit. Kinderen kunnen tevens op de foto met een heuse racemotor!