Stichting Happy Smile zoekt nog gezinnen

DELEN
Stichting Happy Smile zoekt nog gezinnen

ASSEN – De komende week is het een drukte van belang voor de vrijwilligers van Stichting Happy Smile. De stichting heeft als doelstelling om gezinnen met een ziek kind of een kind met een beperking een onbezorgde dag/weekend te laten beleven als VIP-gast op circuits in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en België.

Niet alleen de vader en/of moeder van het zieke kind mogen komen, nee…. het hele gezin is van harte welkom. Het gezin wordt de hele dag/weekend verzorgd en hoeft alleen de heen en terugreis zelf te regelen.

Volgende weekend staat bij de vrijwilligers te boek als het drukste weekend ooit. Vrijdag 10 juli aanstaande bouwt Happy Smile haar hospitality op bij het Total Agri Beachpull spektakel. Zaterdag 11 juli zal Happy Smile 29 gezinnen ontvangen op evenemententerrein Strand Nulde in Putten die een onvergetelijke dag ‘Beachpulling’ gaan beleven. Zondag staat de grote trailer van Happy Smile op de Junior Track in Assen. Daar ontvangt zij zo’n 20 gezinnen voor de Furori Racing Day.

Totslot reist de hospitality truck op maandag naar kartcircuit Pottendijk in Nieuw-Weerdinge. Daar gaan 40 gezinnen een prachtige kartdag beleven in samenwerking met Kartcircuit Pottendijk.

Voor de datums 12 of 13 juli kunnen nog enkele gezinnen met een ‘ziek’ kind of kind met een beperking zich aanmelden. Mail dan naar stichtinghappysmile@live.com