Stichting Stimulering Leefbaarheid Assen gaat de lucht in

DELEN

ASSEN – Zaterdag 26 september gaat de stichting Stimulering Leefbaarheid Assen (STILA) officieel de lucht in. Om 15 uur laat wethouder Ruud Wiersema samen met het bestuur en de panelleden van STILA aan de kop van de Vaart ballonnen op met daarop allerlei buurtideeën van Assenaren.

Onlangs kondigde de stichting Stimulering Leefbaarheid Assen een prijsvraag aan onder alle Assenaren. Ter introductie looft STILA een bedrag van 1000 euro uit voor het beste idee voor een leuke buurtactiviteit.

Stichting Stimulering Leefbaarheid Assen

Stichting Stimulering Leefbaarheid Assen is een zelfstandig werkende stichting en biedt hulp aan alle inwoners van Assen, die een activiteit willen organiseren, gericht op ontmoeting van (groepen) inwoners. Dit kan in de vorm van financiële middelen, advies, coaching, etc. STILA is sinds 1 juli actief en bestaat uit een enthousiast bestuur en bewonerspanel.

Ideeën voor het verbeteren van de directe woonomgeving, kunnen nog steeds worden ingediend via Mijn Buurt Assen. Het gaat hierbij om plannen om de eigen buurt mooier, veiliger, groener of gezelliger te maken.