Stone Ride op 9 april in Assen

DELEN
Burgemeesters Fietsdag, Regionaal Wielercentrum Noord

Assen – Op zondag 9 april Parijs-Roubaix in eigen land rijden! Ben jij een kassei vreter? Over kasseien fietsen spreekt tot de verbeelding!

Natuurlijk, je kunt een zware col bedwingen, maar kilometers lang over kasseien stoempen gaat je ook niet in de koude kleren zitten. Op de dag dat het profpeloton de kasseien in Noord-Frankrijk tussen Parijs en Roubaix aanvallen, kun jij de Nederlandse kasseien in Drenthe trotseren.

De Stone Ride voert door het prachtige Drentse land en daarin hebben we bijna 20 km ‘nare’ kasseienstroken voor je geselecteerd. Wanna get stoned?
Net als de kasseienklassieker voor de profs (Parijs-Roubaix) finisht de Stone Ride ook bij een wielerbaan. Ook de start is bij de Wielerbaan Noord Nederland in Assen.

Op het middenplein van de wielerbaan kun je na afloop op groot scherm de finale van Parijs-Roubaix kijken.

Afstanden en Starttijden
De Stone Ride kent drie afstanden:
* Intens 80 km (starttijd 09.00 – 11.00 uur)
* Large 110 km (starttijd 08.30 – 10.30 uur)
* Epic 160 km (starttijd 08.00 – 10.00 uur)
De inschrijf- en informatiebalies zijn geopend vanaf 7.30 uur. Je kunt starten vanaf 08.00 uur. De finish sluit om 16 uur en de event area sluit om 18 uur.

Vanaf 12.00 uur is het Stone Ride Finish Village op het middenplein van de wielerbaan geopend met Food Trucks, muziek, gereserveerde tafels voor alle Vriendenteams en een groot scherm waar je de finale van Parijs-Roubaix kunt volgen.

Nabij Start/Finish ligt een hotel, waar deelnemers aan de Stone Ride voordelig kunnen boeken. Na inschrijving ontvang je een voordeelcode.

Meer informatie op www.stoneride.nl