Stouwdam Assen sponsor Marathon Baanploeg Drenthe

Drenthe verder op de kaart zetten bij de nationale marathontop

DELEN
Stouwdam Assen sponsor Marathon Baanploeg Drenthe
ASSEN – De Marathon Baanploeg van het gewest Drenthe heeft in Stouwdam Assen een nieuwe sponsor gevonden.

De Specialized en Viking Concept Store in het centrum van Assen heeft daarbij de hele selectie in nieuwe schaatskleding gestoken, in de kenmerkende zwart/rode kleurstelling. Beide partijen zijn uitermate blij met de nieuwe overeenkomst, die eveneens samengaat met de ondersteuning van de laatste Marathon Cup wedstrijd in De Bonte Wever Assen.

Stouwdam Assen ondersteunt jong talent

“Bij Stouwdam Assen hebben we al jarenlang een hart voor schaatsen. Het is daarom mooi dat wij als bedrijf jong talent bij de baanploeg kunnen ondersteunen in hun weg richting de top. In de korte tijd dat we de ploeg financieel ondersteunen hebben we al een aantal mooie podiumplaatsen en overwinningen gezien. Fantastisch! Hopelijk zetten de rijders deze lijn door en kunnen we Drenthe verder op de kaart zetten bij de nationale marathontop!” zo laat Andre Klompmaker, bedrijfsleider bij Stouwdam Assen weten.

Sport & Healty Fair Stouwdam Assen

Op vrijdagmiddag 26 februari wordt bij Stouwdam Assen, Winkelcentrum de Citadel, de Sport en Healthy Fair gehouden. Op deze beurs zijn allemaal stands te vinden die te maken hebben met fietsen, schaatsen, gezondheid en lifestyle. De beurs begint om 16.00 uur en duurt tot 21.00 uur. De entree is gratis en inloop is vrij. Naast de vele stands kunnen bezoekers profteren van twee halen- één betalen op alle overjarige winterkleding en staat er een outlettafel met producten waarbij de korting kan oplopen tot 75%.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen