Van Straat tot Laan zoekt Talent

DELEN
ASSEN – Wil jij meewerken aan theatrale concepten voor bedrijven en haal jij energie uit het in beweging krijgen van groepen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Voor toekomstige projecten zoeken wij enthousiaste en open persoonlijkheden. Personen met lef, gevoel voor beleving en een tomeloze energie. Werkend vanuit het hart! Ben jij dit? Meld je nu aan voor de Van Straat tot Laan Bootcamp op 9 juli aanstaande in Assen.

Straat tot Laan

Van Straat tot Laan is een theaterbedrijf dat inhoudelijke theaterconcepten en trainingen verzorgt voor bedrijven en wij zijn op zoek naar bijzondere talenten in de rol van ‘groepsbegeleiders’.

Van Straat tot Laan nodigt jou graag uit voor een Bootcamp. Het belooft een energieke en leerzame dag te worden. Wij gaan gedurende deze dag aan de slag met het concept van ons bedrijf. Wij trainen, spelen en ontdekken! Deelnemers aan de Bootcamp maken kans om toegevoegd te worden aan de ‘stal’ van Van Straat tot Laan. Wij zullen je dan inzetten bij opdrachten voor ons bedrijf. Uiteraard tegen vergoeding.

Heb je interesse of ken je mensen die interesse hebben? Stuur dan een mail met korte motivatie waarom jij deel wilt nemen aan de Bootcamp. Mail naar:  toine@vanstraattotlaan.nl of elise@vanstraattotlaan.nl. Hier kun je ook terecht voor vragen over de Bootcamp.

Kijk voor meer informatie op www.vanstraattotlaan.nl


2Divorce Assen


Bowlen in Assen