Succesvolle auditie avond bij RTV Assen

DELEN
ASSEN – Medewerkers van RTV Assen kijken terug op een zeer geslaagde auditie-avond voor het werven van presentatoren, technici en redactieleden.

Belangstellenden konden een kijkje nemen in de studio en de redactie ruimte. Tijdens deze avond werd geoefend als presentator, technicus of redactielid. Auditoren werden uitgedaagd door te oefenen met het voorlezen van nieuwsberichten, het houden van interviews en het aan- en afkondigen van muziek. Daarna werd feedback gegeven. Na afloop van de avond hadden belangstellenden het RTV Assen-virus te pakken en komen de omroep versterken!

Cursussen na succesvolle auditie

Diverse cursussen voor presentatoren, technici of redactieleden worden binnenkort gestart. De geïnteresseerden worden hierover persoonlijk benaderd.

RTV Assen bestaat momenteel uit 52 vrijwilligers. Met de verhuizing naar podium Zuidhaege is een frisse start gemaakt en binnenkort volgen er nieuwe uitzendingen. Informatie met betrekking tot de nieuwe uitzendingen wordt nader bekend gemaakt.

RTV Assen

RTV Assen is de lokale omroep voor de gemeente Assen en maakt deel uit van het publieke omroepbestel. Hoofdtaak is dan ook nieuws- en informatievoorziening, gericht op Assen en directe omgeving.

RTV Assen is te ontvangen in de ether op 107.8 MHz en op de Ziggo-kabel 105.5 MHz. Het signaal van de radio is tevens te beluisteren op Ziggo TV-kanalen 7 (analoog) en 41 (digitaal).


2Divorce Assen


Bowlen in Assen