Sudosa-Desto begint met Cool Move Volleybal Feest

DELEN

ASSEN – Het (jeugd)volleybalseizoen 2015-2016 van Sudosa-Desto wordt zaterdag 29 augustus a.s. feestelijk geopend in sporthal De Timp in Assen. Het openingsfeest is voor alle jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar die kennis willen maken met het Cool Move Volley en Sudosa-Desto.

Het begint om 9.30 uur in sporthal de Timp. Tot 12.30 uur zijn er allemaal leuke en sportieve activiteiten. Na afloop worden de deelnemers getrakteerd op pannenkoeken. De toegang is gratis.

Met een WK en EK in eigen land is 2015 hét volleybaljaar! In dat kader is de campagne Join Volley gestart met tal van activiteiten door het hele land. Voor het openingsfeest van Sudosa-Desto komt de Join Volleybal Tour naar Assen. De Join Volleybal Tour is een gave volleybalbus met opblaasbare volleybalattracties. Leuk voor iedereen om actief met volleybal kennis te maken of volleybalskills te testen. Fun staat voorop en alle cool moves komen aan bod; smashen, springen, mikken, serveren, een set-up geven en passen.

De Mini’s van het Jaar mogen het seizoen openen. Er wordt ook een demonstratie gegeven waar de kinderen alle niveaus van het Cool Moves Volley en Smashbal kunnen zien.

Niet alleen de kinderen kunnen kennismaken met Sudosa-Desto, ook de ouders kunnen deze dag terecht voor aanvullende informatie en vragen over volleybal bij Sudosa-Desto.  Tevens zijn er trainingsshirts te koop. De infostand staat in de hal bij de kantine in De Timp.

Mini afdeling Sudosa-Desto

Het openingsfeest is onderdeel van de volle activiteitenkalender van de mini-afdeling van Sudosa-Desto. Er volgen onder andere nog het oefentoernooi, het Smashbaltoernooi voor jongens en het open 2 tegen 2 toernooi. Nieuw in het komende seizoen is het ouder-kind toernooi. Traditioneel wordt het seizoen in juni afgesloten met het traditionele mini-kampweekend en het slotfeest!